Teremtés

Az emberek várják a sült galambot vagy hegyeket akarnak elmozdítani és közben egyik sem megoldás.
Képtelenek elképzelni, hogy elég megtenni egyetlen lépést, egyetlen olyan lépést, amit eddig nem tettek, amin máskor csak agyalnak és az nem is marad más, csak gondolat.
Amikor észreveszem, hogy valami nincs rendben, akkor sohasem másra mutogatok. Nincs olyan jó munkám, nincs társam, nem mennek úgy a dolgaim, ahogy szeretném, pedig megtettem mindent annak érdekében. Igen? Valóban? Meg? Szerintem nem! Ha az addigi életed működött is és most megragadtál, akkor valami olyat illik tenni, ami más, mint eddig volt. Ahol teret engedsz az energiának, hogy az aztán tudjon tovább áramlani és megint folytatódhat a csoda, ami sohasem mástól függ, csakis tőled; hiszen itt minden a Te csodád!
Bármiben gondolkodsz én csak egyet kérek tőled: Ne tedd!!! Hanem cselekedj: Mond ki! Vedd meg! Kezd el! Utazz el! Engedd meg! Vetkőzd le! Mosolyogj! Szárnyalj! Lépj! Csináld! Szeress! Ölelj! Inspirálj! Írd le! Mutasd meg! Lépd át azt a bizonyos küszöböt! Változz, változtass, formálódj!
Adsz és kapsz! Baromi egyszerű! És mielőtt azt mondanád, hogy ez nem megy és nem így van: én csak annyit kérek: cselekedj és figyelj! :)
A gyümölcs most szinte azonnal érik, hiszen saját Napod és az Univerzumban található Nap sugarai is egyszerre táplálják. Az útjára indított energia: többszörösen (ezerszer-tízezerszer-végtelenszer: nem kell bekorlátozni) tér vissza hozzád! Ez a Teremtés!
A cselekedettel párhuzamosan jobb, ha elengeded a tudatalattidba bevésődött programokat, melyek csak lefoglalják a memóriádat és nem engednek élni! Erre vannak különböző technikák, melyekhez segítőket is igénybe vehetsz!
Szívesen állok segítségedre, ha szükséged van rá!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megengedem magamnak a szerelmet...

Kapcsolatok II.

A változás örök..