Hogyan szabadítsd fel magad..

Helyzet: Kérdeztek az életemről. Kéritek a pozitív megerősítést, de még akkor is a régi mintákat dobjátok utána: "hát de..", a következő kérdés pedig máris az: "ebből meg hogy lesz pénz?" :D Érzitek, hogy mekkora ellentét van abban, hogy valaki önmagát keresi, áramoltatja az energiát, szeret, pozitívan gondolkodik, vagy hogy üzletel..., mert a ti agyatok az egyből a pénzt kergeti. No persze élni nem is fejből érdemes, hanem sokkal inkább lélekből.
Őszintén: mi a különbség ha az első gondolatod a pénz körül forog: közted és a kormány között? Megmondom az őszintét: semmi! Képtelenek vagytok elengedni. Hajhásszátok éjjel-nappal és közben belül másra vágytok. De egyáltalán nem tesztek mást. A kérdést ugyan már megformáljátok, de el sem kezditek megélni a változást.
Hogy miért nem mondom meg, hogy akkor hogyan éljetek? De: én megmondom. Befelé figyelve, elcsendesedve, megdolgozva magatokat, vagyis a fejetekből a figyelmet fordítsátok a lelketek felé, az ott található mérhetetlen kincsesbányát tárjátok fel és abból gazdagon élhettek. (Pld: meditáció). Onnan elő fog jönni minden válasz.
Miért akarjátok, hogy más mondja meg, hogy mit csináljatok? Annak mi értelme van? Most más mondja meg: most az állam mondja meg, hogy dolgozzatok rabszolgaként, nehogy ehhez a kincsesbányához eljussatok, mert akkor neki se bevétele nem lesz és ráadásul pedig lesz óriási önmagára ébredt embertömeg, aki meg tudja változtatni ezt a velejéig (pénz)gúzsba kötött emberi testet, ami egy álca ahhoz, hogy eltakarja szemetek elől a valóságot.
Mit számít pénz? Mit számít pozíció, ha közben konfliktus és szeretetnélküliség van, s ezekből fakadóan negatív gondolkodás, majd negatív teremtés. Mindezt: Ti csináljátok és ti nem vagytok képesek letenni a gyeplőt, hogy elég! Ebből elég! Nem dolgozom addig, míg testem ki nem szárad, hanem most élem meg azt, amitől több lehetek és amitől több lesz az egész emberiség!
Nem dolgozni tudjátok mit jelent? Időt szánni önmagunkra! Kikaparni a gesztenyét, feltárni a valóságot és elkezdeni végre élni! Higgyétek el: tudom jól, hogy a legnagyobb munka: ezért halogatjátok, mert az ego csak szenvedni szeret, azt pedig a mostani "pozíciójában" nagyon jól tudja tenni.
Viszont, ha eljutnátok a szívetekig (lelketekig) látnátok: lehet ez másképp: hála Istennek: van már ennek egy pár megmondója ;)

Csodás felszabadulást!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megengedem magamnak a szerelmet...

Kapcsolatok II.

A változás örök..