Szerelem nélkül nem is éltél..

Kedves Barátaim!

Miért féltek a szerelemtől? Miért féltek lelketek odaadni másnak? Miért féltek szeretni? Miért bujdostok, miért fojtjátok el az érzelmeiteket? Miért? Miért? Miért?
Hiszen lelketek másra sem vágyódik, csak arra, hogy szeretve legyen és hogy szeressen! De Ti ismét ego uralta világotoknak hisztek és tartózkodtok eme csodálatos, magasztos, felemelő érzéstől. Meg merem kockáztatni, már sejt szinten is alig emlékeztek rá.
Ez természetesen ismét csak a hatalomnak a játéka, mely arra való, hogy messzire szakítson benneteket önmagatoktól. Hiszen ebben a csodálatos mámorban tudtok a legjobban magatokra eszmélni, ahol nincs kétség, csak egység! Mert a két lélek egyesül. Egyesül a nászban, amivel őrületes magasságokba és távlatokba tudtok teremteni.
Nem, ez nem csak egyfajta álomvilág ez nem csak az a fajta csöpögős nyál, amire most sokan gondoltok.
Itt a probléma. Sokat gondolkodtok és nem hagyjátok felszínre törni önvalótokat, ami csodálatos dolgokra képes. Vágyjátok a talmi örömöket, melyek pillanatok alatt elillannak.
De a lélek szerelme az más. Az olyan teljes, az olyan mély, az olyan megmozgatós, bizsergetős, erős, akarom mondani leírhatatlan. A szívemmel együtt kolompol, a lelkemmel együtt lát, a gyomromban érez. Olyan megnyilatkozásai vannak, amikre GOND-o(ö)lni nem lehet.
Szabadítsátok fel előbb önnön, majd egymás lelkeit.
Olyan sokat raboskodtatok már, hogy kijár nektek ez a virágzás, ez a termés, ez a beteljesülés.
Ha most az életetekben nem használjátok ki ezt az érzést, késő lesz már a halálos ágyon sopánkodni, sírni, könyörögni, visszagondolni és vágyakozva csak annyit mondani: "..de jó lett volna.."

Szerelemmel teli életet kívánok!
N. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megengedem magamnak a szerelmet...

Kapcsolatok II.

A változás örök..