Kapcsolatok

    Huha... nagyon írnom kell! Nem bírom magamban tartani az infókat és a bejegyzések is megkívánják ugyebár :) Szétesznek a betűk belülről, hiszen tükörként kaptam vissza saját hibámat és olyan dühítő, ha más pörgeti ugyanazt, persze belülről nem látja. Lehet azt mondani, hogy másnak nem ugyanaz a leckéje, mint nekem. De kérlek nézzetek magatokba!

     Egy életen át: kapcsolatokból kapcsolatokba tuszakoljátok magatokat, ahol a séma ugyanaz! Még a személy is szinte, csak a neve változik (jó esetben). Hiszen vágyjátok a régit! Foggal-körömmel ragaszkodtok a régihez: akkor is, ha jó volt, akkor is, ha rossz. A jót se véletlenül vették el tőled, hanem azért, mert egy jobbat érdemelsz!
     De kérlek azt értésetek meg: egyik sincsen, csak a tanulás van! Egy szonett eljátszása több hangszerre komponálva. UGYANAZ A SZONETT! Amíg képtelenek vagytok felismerni a játékot magát, amíg benne vagytok az anyagi világ börtönében, és nem emelkedtek fölé, hogy onnan szemléljétek az eseményeket, mint 3. fél, kívülálló, addig ugyanabban a malomban őröltök és aztán megkérdezitek, hogy miért ugyanaz a lecke? Még kérdezitek? Hiszen ti magatok is látjátok: a válasz az: mert nem tanultad meg a leckét Édes!
      Anyagi világon nem csak az anyagi javakat, a jó külsőt, a formás idomokat kell érteni. Ezalatt kell érteni akár a szerelmet is. Bele vagytok itt ragadva mindenbe! De miért? Az ego szeret szenvedni, az már egyszer biztos. Kéretik a börtönéből kiszabadulni és nem csak tudatosan próbálni élni, hanem elcsendesedve, meditálva meglátni nem is az élet értelmét, hanem a Ti életetek értelmét!
     
     Nem kell ide taktika, meg elme. És a rózsaszín felhőkre: az elvakító fátyolra sincsen szükség. Egyetlen emberre van szükség: Rád! És tudod mikor vagy magad? Ha csupaszon se félsz senki elé odaállni. S ha így adod magad, akkor egy ugyanilyen fog visszaköszönni, mindenféle elvárások, meg kívánások nélkül, mint Te. Ahol nem számít a külső, de talán még a belső sem. Úgyis ugyanazt fogod kapni, aki téged fog megtanítani arra, hogy elfogadd azon tulajdonságaidat, amit még nem voltál hajlandó elfogadni saját magadban! Ezért barátom: légy őszinte és csupasz, akkor érkezik majd meg ugyanolyan másik feled, s kapcsolatotokban egymás sebeit gyógyíthatjátok majd be!

Csodálatos egymásra találásokat kívánok!

Letty!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megengedem magamnak a szerelmet...

Kapcsolatok II.

A változás örök..