Blogverseny

Még csak a minap kezdtem el a blog írást, máris invitáltak egy blogversenyre. Huu, de izgi :)

Szeretném veletek megosztani azt, ami az erősségem, és amiről azt gondolom, hogy manapság az embernek a legnagyobb erőssége, ha nagyon közel áll a VÁLTOZÁShoz. Ha mindegy neki, hogy reggel hol kel fel és este máshol fekszik le. Ha az életében felvett csapásirány egyik nap kéken, másik nap piroson áll. Mert azt gondolom, hogy ezt pont azért kapjuk, hogy megtanuljunk ellenállás nélkül élni. Mert rendben van, hogy határozott vagyok és szeretnék valamit, de makacs és önfejű is lehetek már ezek miatt (ego), éppen ezért az élet sokszor visszafog egy gyeplővel. Na már most a kérdés, hogy Te ezt a gyeplőt szétszakítod, vagy fejet hajtasz a felsőbb energiáknak: tulajdonképpen a te legfölső énednek, ami az egész életutadat már jóval ideérkezésed előtt megtervezte neked. Szóval amikor ott van a lehetőség változtass! Változtass frizurát, alakot, ruhákat. Változtass munkát, érdeklődési kört, GONDOLKODÁST! Változz meg belülről és kint minden olyan lesz körülötted, mint Te.
Mert kívánhatsz Te bármit, de ha a belsőd (tudatalattid) ezzel nincs összhangban, hát ne csodálkozz, hogy kint nem jönnek az eredmények.

Következő tézisem, hogy minden ember egy. Ugyanaz a lélek lakozik benne, mint bennem. Így, ha amaz slamasztikába kerül, akkor kötelességem neki SEGÍTENI, biztosan nekem is jól esne, ha velem történne ugyanaz. Vagy alapjáraton nem teszek senkinek sem keresztbe. Vagy: nem hallgatok, mint a birka bizonyos szituációban, mert azzal például: beleegyezésemet adom a rendszerbe. Hallgatok, mint birka.
 Vagy bégetek, mint birka. De nem teszek semmit. Pedig kedves mindenki: a világ nem tud úgy változni, ha az egész politikai elitet lecseréljük. A világ általunk tud változni, mert mi vagyunk többen. És ha jól belegondolok: miattunk van ilyen kátyúban: pont azért, hogy végre nőjünk már túl magunkon. Ez egy ilyen háború! Egyesekben bontakozik ki és belőlük is épül fel. És ezek az egyesek mi vagyunk! Elég a másra mutogatásból! Nem volt még elég időd megfigyelni, hogy nem a körülmény miatt vagy ott, ahol vagy, hanem magad miatt? Épülj, fejlődj! Én szívesen segítek! Induljunk el közösen azon a bizonyos magadhoz vezető úton!

Szép, csodálatos és teremtő estét kívánok Nektek!

Letty :)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megengedem magamnak a szerelmet...

Kapcsolatok II.

A változás örök..